TV

Booh!

De maffe makelaar Kronkel wil een oud en vervallen kasteel verkopen. Zijn zoon Jonas vindt er een brilletje waarmee hij de daar ronddwalende spoken kan zien. Samen met zijn nieuwe vrienden zal hij proberen de plannen van zijn vader te dwarsbomen. Er hangt zelfs romantiek in de lucht wanneer Jonas verliefd wordt op Charlotte, één van de spoken in het kasteel.

Yann Van den Branden creëerde met Booh! een nieuwe fantasiewereld voor de jeugd, vol wonderlijke spoken. Te zien op VTM, Kazoom en Disney Channel.

Saskia en Paul

Paul en Saskia gaan een huis bouwen. Om de bouwwerken van dichtbij te kunnen volgen, wonen ze in een caravan op de werf. Maar alles wat fout kan lopen, loopt ook fout. In elke aflevering leren ze iets meer over rationeel energiegebruik, woning isolatie en over de premies van Eandis.

In opdracht van Eandis tekende Quicksilver Productions van 2006 tot 2008 voor de volledige artistieke invulling van dit concept en produceerde 88 afleveringen van deze serie.

Jimpro

Totale chaos en anarchie tijdens een vol uur live improvisatie op televisie.
De kijker kan naar de studio telefoneren om opdrachten te geven aan de acteurs die klaar staan om met deze suggesties een totaal maf verhaal te verzinnen.

Voor de eerste keer durfden acteurs het aan om zich wekelijks een vol uur, live, voor de leeuwen te smijten.